Gril ParcUn loc unde paradisul nu este inca pierdut

RO RU

Evenimente

Nunta
 Nunta în aer liber este din ce în ce mai des un vis al multor mirese. O nuntă sub cerul liber poate fi absolut magică şi, cu siguranţă, va fi cu adevărat unică. Propunem o nouă soluţie pentru o nuntă de vis, conceptul american de organizare a nunţilor în aer liber, de tip „garden – party". Prin această modalitate poţi crea o ambianţă şi o eleganţă de neegalat, într-un mediu unic, natural, unul din punctele forte reprezentându-l posibilităţile nelimitate de decorare şi adaptare la orice preferinţă.
Folosind diverse modalităţi de iluminare pentru crearea unei atmosfere de basm, alegând aranjamentul floral potrivit, cu elemente decorative, într-o paletă coloristică asortată, toate într-un ambient natural, puteţi crea şi inspira o atmosferă romantică minunată.
 La fel, locatia noastra va ofera posibilitatea organizarii oficierii casatoriei in stil european in mijlocul unei naturi de o frumusete salbatica. Aerul proaspat , padurile ce inconjoara intreaga zona precum si confortul deosebit, la care se adauga ospitalitatea gazdelor, va vor crea atmosfera feerica si amintirea unor clipe de neuitat.

Meniu  corporative
 Gril parc locaţia perfectă pentru:
- Teambuilding
- Eveniment companie
- Petreceri de companie in aer liber
- Petreceri tematice.
Petrecerile şi evenimentele de companie realizate în una din locaţiile de petreceri în aer liber gril parc creează legaturi şi momente special între colegii de birou. Aveti loc destul în care să puteti desfaşura activitătile specifice şi în care sa vă relaxaţi cu jocuri si dansuri, iar personalul serviabil are grijă ca totul sa fie perfect. Cînd caldura topeşte totul in jur, în padure la gril parc se poate respira.

 Petreceri private
 Se apropie un eveniment in viata ta sau a celor dragi ? De ce sa nu il faci memorabil ! 
La Gril parc ai putea sarbatorii:
 1. Logodna
2. Botezul celui mic
3. Zile de nastere
4. Petreceri de copii
5. Aniversarea casatoriei
Atit parintii cit si copii gasesc la noi o oportunitate de relaxare beneficiind de un spatiu generos, frumos amenajat total diferit de clasicele locatii din Chisinau. Senzatia pe care o ai acolo este diferita de orice ti-ai fi putut imagina; mangaiati de razele soarelui si de adierea vantului, treci printr-o gama mare de sentimente: pe zi, totul este verde si proaspat, viu, cu padurea pe fundal...
Copii pot alerga prin padure, se pot juca la terenul de joaca special amenajat pentru ei, iar parintilor le propunem placerea de a se bucura de mancare sofisticata, vin de calitate si o companie placuta in timp ce iau masa intr-un mediu agreabil, al fresco.
In aer liber, departe de zumzetul si sufocarea orasului ! Petrecerea ta cu siguranta va deveni o amintire de neuitat !